Custom Made Sticker Kereta

Custom made sticker kereta merupakan contest SEO pertama yang disertai oleh blog OhDuit.com pada tahun 2014. Peraturan contest SEO ini cukup jelas iaitu pemenang dipilih jika dapat kedudukan ranking tertinggi untuk kata laluan Custom Made Sticker Kereta di enjin carian Google.

Custom Made Sticker Kereta

 Apa Itu Custom Made Sticker Kereta?

Custom made sticker kereta ialah sticker cermin kereta yang boleh di ‘customize’ dengan apa-apa sahaja idea design anda suka. Semakin kreatif idea anda, semakin menarik sticker yang anda boleh hasilkan untuk cermin kereta anda.

Kegunaan Custom Made Sticker Kereta

Pelbagai tujuan anda boleh guna melalui custom made sticker kereta. Namun begitu, salah satu kegunaan utama custom made sticker kereta ialah untuk tujuan kempen pemasaran produk dan servis. Ada juga kegunaan lain-lain:

1# Pemasaran Perniagaan Melalui Custom Made Sticker Kereta

Letakkan identity perniagaan, servis atau produk di cermin kereta anda. Pemasaran gerila secara percuma dapat dilakukan memalui sticker kereta yang telah di custom made. Bayangkan jika setiap hari anda pandu kereta, ratusan orang akan melihat iklan melalui custom made sticker kereta yang anda buat. Tidak ada yang mustahil, iklan percuma melalui sticker kereta custom made akan  bertukar menjadi profit atau jualan!

Pemasaran Melalui Custom Made Sticker Kereta
Pemasaran Melalui Custom Made Sticker Kereta

2# Berkempen Guna Custom Made Sticker Kereta

Pelbagai kempen boleh dijalankan melalui penggunaan custom made sticker kereta. Kempen ini tidak terhad kepada kempen kesihatan, kempen pilihan raya atau kempen perniagaan sahaja. Malah anda boleh gunakan custom made sticker kereta sebagai platform untuk kempen berbentuk hiburan, ilmiah, nasihat,dan keagamaan.

Peluang Perniagaan Bisnes Custom Made Sticker Kereta

Bisnes custom made sticker kereta boleh berikan pulangan yang lumayan buat usahawan. Buktinya ialah kebanyakkan pelanggan custom made sticker kereta akan membeli dalam kuatiti yang banyak. Kuantiti yang banyak ini sememangnya berikan pulangan yang lumayan. Jika kena pada cara pemasaran, perniagan custom made sticker kereta boleh menjadi lubuk emas buat para usahawan di Malaysia!

Contest SEO Custom Made Sticker Kereta

Salah satu cara pemasaran perniagaan yang baik daripada Car Stickers Malaysia. Penganjuran contest SEO seperti ini akan memasarkan lagi perniagaan mereka seiring dengan perkembangan dunia internet di Malaysia. Anda boleh layari laman web Car Stickers Malaysia. Berikut ialah maklumat tambahan tentang Car Stickers Malaysia.

Fanpage: Car Stickers Malaysia

Instagram Car Stickers Malaysia: car_stickers_malaysia.

No Telefon: 010-2255485 / 012-6953385

Servis lain: Printing car Sticker dan sticker biasa

Untuk melengkapkan syarat Contest SEO Custom Made sticker kereta, gambar Instagram berikut anda direview secara sempoi.

Custom Made Sticker Kereta

Gambar dipilih secara rawak sahaja. Tetapi imej Si Katak hijau menjadi tarikan. Untuk pengetahuan semua, gambar tersebut merupakan salah satu contoh custom made sticker kereta. Tiada limit untuk kreativiti. Jadi apa-apa idea boleh dicurahkan pada custom made sticker kereta. Mungkin  pembeli design di atas suka sesuatu yang comel, jadi si Katak Hijau menjadi pilihan.

Contest SEO Custom Made Sticker Kereta dianjur oleh blog DuniaFarisya.com, serta ditaja oleh Car Stickers MalaysiaJob Vacancies in MalaysiaWanita Mutalibprettyqalesya.blogspot.comFarid LahamMahaMahuJamian SarifEraz FadliKamil SallehBrado KapakLiyanahotlipscorner.comHanny Abdullah

Nota Kaki: Semua link pada artikel di atas dipendekkan melalui pemendek URL DP.MY. Artikel Custom Made Sticker Kereta ini ialah 100% original daripada penulis Oh!Duit.com.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge